Çanakkale Barış Korosu ve MSSF Senfoni Orkestrası Desteğiyle Müzikle Umuda Yolculuk Konseri Gerçekleştirildi

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi Sosyal Sorumluluk Proje Koordinatörlüğü, İletişim Fakültesive Kurumsal İletişim Direktörlüğü işbirliğiyle “Müzikle Umuda Yolculuk Projesi” konseri düzenlendi. Çanakkale İl Protokolünün ve halkının yoğun ilgi gösterdiği konsere Çanakkale Belediye Başkanı Av. Muharrem Erkek, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Rektörü Prof. Dr. R. Cüneyt Erenoğlu, Çanakkale İl Emniyet Müdürü Selim Arıcı, Çanakkale İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Gökhan Baştürk ve çok sayıda vatandaş katıldı. Köy okullarında eğitim gören öğrenciler için hazırlanan proje kapsamında yüzlerce ayakkabıya ulaşıldı.