ÇOMÜ Fen Fakültesinden ÇOMÜ Butik'e Destek

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Sosyal Sorumluluk Proje Koordinatörlüğüne bağlı üniversite öğrencilerinin her türlü ihtiyacını karşılama amacıyla hizmet veren ÇOMÜ Butik’e Fen Fakültesinden destek geldi.

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Sosyal Sorumluluk Proje Koordinatörlüğüne bağlı ÇOMÜ Butik, öğrencilere ücretsiz bir şekilde hizmet vermeye devam ediyor. ÇOMÜ Butik’e, ÇOMÜ Fen Fakültesi Dekanlığı koordinasyonunda ve Dr. Öğr. Üyesi Tülay Bican Süerdem danışmanlığında başlatılan “Sofralarımız Bir Projesi: Fen Fakültesi Desteği” projesi ile erzak desteği ulaştırıldı. ÇOMÜ Fen Fakültesi Öğretim Üyelerinin ÇOMÜ’lü öğrencilere yönelik sağladıkları destekler, Fen Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hava Özay, Prof. Dr. Sibel Hayretdağ ve Dr. Öğr. Üyesi Tülay Bican Süerdem tarafından Sosyal Sorumluluk Proje Koordinatörlüğü ekibine teslim edildi. ÇOMÜ Butik alanını ziyaret ederek faaliyetler hakkında bilgi alan ekip projenin sürekli olarak devam edeceğini bildirdi.