ÇOMÜ Sosyal Sorumluluk Proje Koordinatörlüğü, ÇOMÜ Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Oryantasyon Programına Katıldı

67

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Sosyal Sorumluluk Proje Koordinatörlüğü ÇOMÜ Lisansüstü Eğitim Enstitüsü oryantasyon programına katılım sağladı.
Sosyal Sorumluluk Proje Koordinatörlüğü çalışmalarını ve ileriye dönük hedeflerinin yer aldığı sunum Sosyal Sorumluluk Proje Koordinatörü  Doç. Dr. Hicran Özlem Ilgın tarafından üniversitemize yeni katılan öğrencilere aktarıldı. Yoğun katılımın gerçekleştiği  programa; ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. R. Cüneyt Erenoğlu, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Dinçay Köksal, Prof. Dr. Evren Karayel Gökkaya, Enstitü Müdürü Prof. Dr. Ahmet Evren Erginal ile akademisyenler, idareciler ve öğrenciler katıldı.  Sunum kapsamında gönüllülük esaslı çalışmalar ve ÇOMÜ BUTİK projesinin detayları aktarıldı. Program fotoğraf çekimi ve ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. R. Cüneyt Erenoğlu'nun Sosyal Sorumluluk Proje Koordinatörü Doç. Dr. Hicran Özlem Ilgın ve programa katılan konuşmacılara teşekkür belgesi taktimi ile son buldu.