Her Fidan Bir Nefes, Geleceğe Nefes Ol Etkinliği Gerçekleştirildi

Sosyal Sorumluluk Proje Koordinatörlüğü Ayvacık Meslek Yüksekokulu’nda gerçekleştirilen fidan dikim etkinliğine gönüllü öğrencileriyle birlikte katıldı. Orman haftası nedeniyle Ayvacık Meslek Yüksekokulunda Ayvacık Kaymakamlığı, Ayvacık Orman Bölge Müdürlüğü, Sosyal Sorumluluk Proje Koordinatörlüğü, Genç KADEM ve Gençlik ve Demokrasi Kulübü iş birliğinde fidan dikimi etkinliği gerçekleştirildi. Akademik idari personel ve çok sayıda öğrencinin katıldığı etkinlikte Ayvacık Meslek Yüksekokulu bahçesine Ihlamur, Ceviz, Çam, Selvi ve Çınar fidanlarını toprakla buluşturarak geleceğe umut oldular.