Sofralarımız Bir Projesi Kapsamında Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi ve DEGSAN İş Birliği

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörlüğü ve DEGSAN Gıda Temizlik Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi arasında ihtiyaç sahibi ailelere sıcak yemek ulaştırılması için ikili iş birliği protokolü imzalandı.

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi ve DEGSAN Gıda Temizlik Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi arasında “Sofralarımız Bir” isimli sosyal sorumluluk projesi kapsamında ihtiyaç sahibi ailelere yemek desteği sağlamak amacıyla protokol imzalanmıştır. Projenin yürütücülüğünü Sosyal Sorumluluk Proje Koordinatörlüğü adına Doç. Dr. Hicran Özlem Ilgın, proje danışmanlığını Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hürmüz Koç ve Dr. Öğr. Üyesi Halit Kuşku üstlenmektedir. Proje kapsamında Çanakkale Merkez bölgesinde belirlenen ailelere Sosyal Sorumluluk Proje Koordinatörlüğü gönüllü öğrencileri ve DEGSAN Limited Şirketi görevlileri sıcak yemeğin ailelere ulaştırılmasını planlanmaktadır.

İş birliği imza törenine Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. R. Cüneyt Erenoğlu, DEGSAN Limited Şirketi adına Alper IRMAK, Spor Bilimleri Fakülte Dekanı Prof. Dr. Hürmüz Koç, Sosyal Sorumluluk Proje Koordinatörü Doç. Dr. Hicran Özlem Ilgın katıldı.