Sosyal Sorumluluk Proje Koordinatörlüğü ÇOMÜ Tercih ve Tanıtım Günlerine Katıldı

Sosyal Sorumluluk Proje Koordinatörlüğü Tercih ve Tanıtım Günleri etkinliğine Koordinatör Doç. Dr. Hicran Özlem Ilgın, Koordinasyon Kurul Üyesi Prof. Dr. Deniz Yengin ve Koordinatörlük ekibi katılım sağladı. Etkinlik kapsamında üniversite tercih döneminde bulunan öğrenci ve ailelerine Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi hakkında bilgilendirilmeler gerçekleştirildi. ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. R. Cüneyt Erenoğlu'nun açılış konuşmasını yaptığı etkinlik 31 Temmuz 1 Ağustos Tarihlerinde Rektörlük Şehir Ofisi SEM Bahçesinde devam edecektir. Sosyal Sorumluluk Proje Koordinatörlüğü olarak ÇOMÜ ailesinin yeni üyelerine şimdiden hoş geldiniz diyoruz.