Sosyal Sorumluluk Proje Koordinatörlüğü IV. Otizm ve Müzik Yaz Okulu Gala Konserine Katılım Sağladı

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Sosyal Sorumluluk Proje Koordinatörlüğü proje paydaşı olduğu IV. Otizm ve Müzik Yaz Okulu Gala Konserine katılım sağladı. Program kapsamında Çanakkale Valisi İlhami Aktaş, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Dinçay Köksal, Prof. Dr. Evren Karayel Gökkaya, Rektör Danışmanı Öğr. Gör. M. İlker Gülcemal, Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Uğur Türkmen, Sosyal Sorumluluk Proje Koordinatörü Doç. Dr. Hicran Özlem Ilgın, Koordinatör Yardımcısı Doç. Dr. Nazan Çalbayram ve çok sayıda konuk programa katılım sağladı. IV. Otizm ve Müzik Yaz Okulu kapsamında 31 Otizmli öğrenci, 31 aile, 35 eğitimci ve 35 gönüldaş projede yer aldı.