Sosyal Sorumluluk Proje Koordinatörlüğü Otizm ve Müzik Yaz Okulu II. Çalıştay'ına Katılım Sağladı

Sosyal Sorumluluk Proje Koordinatörlüğü Otizm ve Müzik Yaz Okulu II. Çalıştay'ına katılm sağladı. Program kapsamında Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ramazan Cüneyt Erenoğlu, Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Ahmet Evren Erginal, Müzik ve Sahne Sanatları Dekanı Prof. Dr. Uğur Türkmen, Devlet Konservatuarı Müdürü Prof. Dr. Oğuz Karakaya, Otizm ve Müzik Yaz Okulu Bilim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Şükrü Torun, Dr. Öğr. Üyesi Cafer Yıldırım ve Sosyal Sorumluluk Proje Koordinatörü Doç.Dr. Hicran Özlem Ilgın Koordinatör Yardımcısı Doç.Dr. Nazan Çalbayram, bir çok kamu ve sivil toplum kuruluşu katılım sağladı. Çalıştay “Proje Üretimi ve Uluslararasılaşma" temasında gerçekleştirilmiştir.