Uludağ Enerji A.Ş ve Üniversitemiz Sosyal Sorumluluk Projeleri Kapsamında Bir Araya Geldi

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Sosyal Sorumluluk Proje Koordinatörlüğü, ÇOMÜ Devlet Konservatuarı ve Uludağ Enerji A.Ş. Kurumsal İletişim Direktörlüğü arasında  sosyal sorumluluk projeleri kapsamında iş birliği toplantısının ikincisi Devlet Konservatuvarımız Nedime Hanım binasında gerçekleştirildi. Toplantıya Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr.  Evren Karayel Gökkaya, Genel Sekreter V. Oğuz Ünal, Müzik ve Sahne Sanatları Dekanı Prof. Dr. Uğur Türkmen, ÇOMÜ Devlet Konservatuarı Müdürü Prof. Dr. Oğuz Karakaya, Sosyal Sorumluluk Proje Koordinatörü Doç. Dr. Hicran Özlem Ilgın, Koordinatör Yardımcısı Doç. Dr. Nazan Çalbayram, Uludağ Enerji Kurumsal İletişim Direktörü Yusuf Ziya Yüce ve ekibi Aygül Kumova ve Miray Tunca katılım sağladı.